Παλαί ντε Σπορ

Θεσσαλονίκη

28/01/2023
19:00
Θεσσαλονίκη
Παλαί ντε Σπορ
Παλαί ντε Σπορ
Γιώργος Νταλάρας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Παλαί ντε Σπορ, Θεσσαλονίκη, 19.00 μ.μ.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης που διοργανώνεται από το ΚΚΕ, στο μεγάλο αφιέρωμα που πραγματοποιείται στην εκπνοή των 100 χρόνων από  τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Ασπασία Στρατηγού και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη θα παρουσιάσουν τραγούδια από τα εμβληματικά έργα του Απόστολου Καλδάρα «Μικρά Ασία» και «Βυζαντινός Εσπερινός», αλλά και άλλα γνωστά τραγούδια του μεγάλου λαϊκού συνθέτη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο), Στράτος  Σαμιώτης (κρουστά), Δημήτρης Χριστοδουλάκης (ντραμς).

Η ενορχήστρωση και επιμέλεια του προγράμματος είναι του Γιώργου Νταλάρα, η ενορχηστρωτική επιμέλεια του Γ. Παπαχριστούδη, η σκηνοθετική επιμέλεια προβολών του Νίκου Σούλη. Στον σχεδιασμό του ήχου και στην ηχοληψία είναι ο Αντώνης Ζαχόπουλος και ο Βαγγέλης Κουλούρης και στους φωτισμούς ο Γιάννης Μανιατάκος.

Πληροφορίες και εισιτήρια για την είσοδο στο Παλαί ντε Σπορ από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Πλάτωνος 7, Θεσσαλονίκη).

Share: