Το καλοκαίρι με Ωραία Παρέα

2022

Ο Γιώργος Νταλάρας τον περασμένο δύσκολο χειμώνα κάλεσε και συναντήθηκε με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους που ο κόσμος υποδέχτηκε θερμά, με συγκίνηση και αγάπη.

Μοιράστηκαν -επί σκηνής- τραγούδια που τους ενώνουν κι ένα κομμάτι από τα πιο ”ακριβά” τραγούδια του ρεπερτορίου τους. Έτσι φέτος το καλοκαίρι συνεχίζουν αυτή την ”ωραία παρέα”, ετοιμάζοντας ένα μουσικό ταξίδι. Μια συνύπαρξη με αγαπημένα και κλασσικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Διασκευές, τραγούδια απρόβλεπτα και κοινές ερμηνείες σε ένα πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με αγάπη.

Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού, μια σπάνια και άξια φωνή.

Η καλοκαιρινή περιοδεία τους ξεκίνησε από την Αθήνα στο ”City Garden Festival” και στο θέατρο ”Άλσος’‘, συνεχίστηκε με την ίδια θερμή αποδοχή από τον κόσμο στην Κύπρο (Πέγεια, Λάρνακα, Ταμασό και Λεμεσό). Θα συναντηθούν ξανά τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη (1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης), στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια (7 Σεπτεμβρίου), στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα (26 Σεπτεμβρίου) και στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο (28 Σεπτεμβρίου).

Οι μουσικοί που τους συνοδεύουν:

Νίκος Ζέρβας: πιάνο / Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, κλασσική κιθάρα/ Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, μαντολίνο, τζουρά, λαούτο/ Χρήστος Ζέρβας: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα/ Κώστας Μιχαλός: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα/ Θανάσης Σοφράς: μπάσο/ Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν/ Ηλίας Μαντικός: κανονάκι/ Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά/ Στράτος Σαμιώτης: κρουστά/ Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα

Σχεδιασμός ήχου – ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης, Λάμπρος Μπούνας

Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...