Τα “Θαλασσινά Παλάτια” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

2017

Τον Μάρτιο, δίδονται τέσσερις συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον τίτλο “Θαλασσινά Παλάτια”. Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, ο συνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ασπασία Στρατηγού και ο Βασίλης Κορακάκης.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο ”Θαλασσινά Παλάτια” στις 6 – 7 – 13 Μαρτίου.
Μετά την επιτυχημένη τους πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη, για τον δίσκο Θαλασσινά Παλάτια, ο Γιώργος Νταλάρας και ο συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Κορακάκης, μαζί με τους συνεργάτες τους, έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, τραγούδια συνθετών που αγάπησαν αλλά και τραγούδια από τα Θαλασσινά Παλάτια. Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή τη συνύπαρξη γεμίζοντας ασφυκτικά το θέατρο και τις τέσσερις βραδιές.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν) και Στράτος Σαμιώτης (κρουστά). Ο Βαγγέλης με τον Βασίλη Κορακάκη παίζουν μπουζούκι και ο Γιώργος Νταλάρας κιθάρα.

Τον ήχο φρόντισαν ο Παντελής Γιατζιτζόγλου με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και τους φωτισμούς ο Γιάννης Μανιατάκος.

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...