Στις Συναυλίες δύο φίλων

2024

Στις 3 και 4 Ιουνίου ο Γιώργος Νταλάρας συμμετείχε σε δύο συναυλίες.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Λυκαβηττού, το αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και η άλλη έγινε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου γιορτάστηκαν τα 20 χρόνια του Θοδωρή Κοτονιά στο τραγούδι.

”Μα υπάρχω και είμαι ακόμα εδώ” ήταν ο τίτλος της συναυλίας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Και ο κόσμος που γέμισε τον Λυκαβηττό επιβεβαίωσε τον τίτλο με την αγάπη του.  Όλοι οι καλλιτέχνες -φιλοι και συνοδοιπόροι- που συμμετείχαν έδειξαν την αγάπη τους. Μια γιορτή χαράς κι αγάπης στον Λαυρέντη και όσα πρόσφερε στο ελληνικό τραγούδι και στους ακροατές. Ακροατές όλων των ηλικιών ανηφόρησαν για να ακούσουν αλλά και να τραγουδήσουν.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λευτέρης

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα σχετικά ρεπορτάζ:

https://www.documentonews.gr/article/pigame-sti-synaylia-afieroma-ston-maxairitsa-ston-lykavitto/

https://mousikesebeeries.gr/itane-mia-terastia-giorti-ton-diko-mas-layrenti/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1pGomJIKCNGwPFPvcGpRt-A9K6ukXWwqvZRPKzSmSaz0JV_PkOPLT5yMg_aem_AS2mOjulrK6kGCmweYuVWOC1XV30ZrhFuaQ5DplmABHK-eidSlRp7mwQcSEiFyIvK-W1uVsle40k8jWanxSyyaw_

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός

Ο Θοδωρής Κοτονιάς γιόρτασε τα 20 χρόνια του στη μουσική με μία συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Κάλεσε στη γιορτή του τους φίλους καλλιτέχνες  που συναντήθηκε όλα αυτά τα χρόνια επί σκηνής αλλά  και στη δισκογραφία.

Ήταν τόση μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση που εισέπραξε ο Θοδωρής Κοτονιάς που αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει το ευχαριστώ του  με ένα σημείωμα μετά τη συναυλία: ”Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λόγια να πεις έστω περίπου το πώς νιώθεις… Ίσως η λέξη ”Αγάπη” χωράει τα περισσότερα σε όλο αυτό που έζησα και το κράτησα ακριβό δώρο στην καρδιά μου με ευγνωμοσύνη από τη νύχτα της 4ης Ιουνίου στην Τεχνόπολη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την καρδιά μου που είσαστε εκεί τόσα χρόνια και μας χαρίζετε τη ζεστή παρέα σας κάνοντας τις στιγμές μας μαγικές, για να έχουν λόγο ύπαρξης τα τραγούδια… Σε όλους τους αγαπημένους φίλους, καταξιωμένους καλλιτέχνες και ζωντανούς θρύλους στον τόπο μας, που μου έκαναν τόσο μεγάλη τιμή να έρθουν από μακριά ή από κοντά, με τόση απλότητα και χαρά ακόμα και για ένα τραγούδι…”

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...