Περιοδεία στην Ευρώπη

2010

Τον Απρίλιο, ξεκινά η ευρωπαϊκή περιοδεία του Γιώργου Νταλάρα σε 14 πόλεις με αφετηρία το Βελιγράδι (26.4.2010). “Encore Tour” ο τίτλος της περιοδείας με τη συμμετοχή του Μιχάλη Τζουγανάκη και της Δέσποινας Ολυμπίου.

25 χρόνια μετά την πρώτη του διεθνή περιοδεία, ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει και πάλι την Ελληνική μουσική στους πιο μεγάλους και ξεχωριστούς συναυλιακούς χώρους και στα πιο διάσημα θέατρα της Ευρώπης. Το Encore Tour, όπως είναι ο τίτλος του μεγάλου αυτού μουσικού ταξιδιού του Γιώργου Νταλάρα, έρχεται, λίγα χρόνια μετά την τελευταία περιοδεία του, που είχε θεματική το ρεμπέτικο, να συμπεριλάβει μεγάλες επιτυχίες από την αρχή της μουσικής του πορείας μέχρι την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «Γι’ αυτό υπάρχουνε οι φίλοι».
Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα  στην σκηνή ο εκρηκτικός Μιχάλης Τζουγανάκης, η εξαιρετική τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, με τους οποίους έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο εξωτερικό, αλλά και μια ομάδα 40 περίπου ατόμων, μουσικών, τεχνικών, με παραγωγό  το Βρετανό Tim Dowdall, γνωστό από τις μεγάλες συναυλίες καλλιτεχνών διεθνούς φήμης, με επόμενη στην Ελλάδα τη συναυλία των U2.

Το πρόγραμμα και οι αίθουσες των συναυλιών στην Ευρώπη έχουν αναλυτικά ως εξής :
2 6 Απριλίου Βελιγράδι Sava Centre
2 Μαΐου Βουκουρέστι Arena
4 Μαΐου Μόναχο Cirkus Krone
5 Μαΐου Βιέννη Konzerthaus
7 Μαΐου Στουτγάρδη Liederhalle
8 Μαΐου Φρανκφούρτη Jahrhunderthalle
10 Μαΐου Βρυξέλες Palais de Beaux-Arts
11 Μαΐου Άμστερνταμ Heineken Music Hall
1 3 Μαΐου Ντίσελντορφ Philipshalle
15 Μαΐου Ζυρίχη Kongresshaus
1 6 Μαΐου Λονδίνο Royal Drury Lane
21 Μαΐου Ουψάλα Konsert & Kongress

2 3 Μαΐου Ελσίνκι Finlandia Hall

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...