Με ”Ωραία Παρέα” στο Christmas Theater

2021

Ο Γιώργος Νταλάρας ξεκινά μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες, στο Christmas Theater, στο Γαλάτσι. Πρόκειται για τις τελευταίες συναυλίες της χρονιάς. Προσκαλεί φίλους του από το χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα. Μαζί τους και με οδηγό τα τραγούδια, γνωστά αλλά και ανείπωτα, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό της κάθε βραδιάς στο Christmas Theater, σε μια ωραία παρέα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Νταλάρα είναι ο Γιάννης Κότσιρας, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς. Για δύο βραδιές (22 & 23 Νοεμβρίου) τραγουδάνε μαζί παλιότερα αλλά και σύγχρονα τραγούδια. Θυμίζουν  τους συνθέτες και τους στιχουργούς του καλού ελληνικού τραγουδιού. Προτείνουν στο κοινό κάποια πιο αδικημένα αλλά και καινούργια  τραγούδια που ακούγονται για πρώτη φορά. Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Κότσιρα συμμετέχει και η  Ασπασία Στρατηγού.

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας υποδέχεται στη σκηνή έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών, τον Μίλτο Πασχαλίδη. ‘‘Στη χώρα των αθώων” μπορούν να ακούγονται και σήμερα τα ”Παραπονεμένα λόγια”, ”Ο Λιόντας” κι όλα τα σπουδαία τραγούδια που αγαπήθηκαν και μπορούν και τραντάζουν και το χώρο και τους θεατές. Μαζί τους στη σκηνή η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού.

Στις 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται  η τελευταία συναυλία της χρονιάς στο Christmas Theater αλλά δίνεται συγχρόνως υπόσχεση -από σκηνής- για τη συνέχεια τη νέα χρονιά.  Ο Γιώργος Νταλάρας μοιράζεται τη σκηνή με δυο νέους καλλιτέχνες που έχουν δείξει και το ταλέντο αλλά και τη διάθεση για καλές συνεργασίες. Η ωραία παρέα συμπληρώνεται και κερδίζει το κοινό. Ο Χρήστος Μάστορας και η Μαρίζα Ρίζου τραγουδούν με τον Γιώργο Νταλάρα απρόβλεπτα ντουέτα αλλά και διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής.

Στις συναυλίες στο Christmas Theater συμπράττουν 10 από τους σημαντικότερους σολίστες μουσικούς:

Νίκος Ζέρβας: πιάνο
Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, κλασική κιθάρα
Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι
Χρήστος Ζέρβας: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Σοφράς: μπάσο
Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν
Νίκος Σαμαράς: τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά
Ηλίας Μαντικός: κανονάκι
Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά
Στράτος Σαμιώτης: κρουστά
Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα

Καλλιτεχνική επιμέλεια των προγραμμάτων: Γιώργος Νταλάρας

Τεχνική διεύθυνση: Μπέρκαν Βίκτωρ
Σχεδιασμός ήχου – Hχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
Ψηφιακά κολλάζ & Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός
Χειριστές Visual: Ανδρέας Ντεσίκου, Μιχάλης Χαμηλοθώρης
Βοηθοί σκηνής: Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, Ιωάννης Ελευθεριάδης
Post Production: Ανδρέας Κουρελάς

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...