Η τρίτη περίοδος εμφανίσεων στο Ζυγό

2002

Τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Νταλάρας  ξεκινά μια τρίτη περίοδος εμφανίσεών του στο Ζυγό, στην Πλάκα. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο τα λάτιν, το φλαμέγκο και τα ρεμπέτικα. Συμμετέχουν: Μελίνα Ασλανίδου, Compania Flamenca Rona al Alba και ο Στέλιος Βαμβακάρης.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος, είναι αφιερωμένο σε δύο μεγάλες μουσικές παραδόσεις: το φλαμένκο και το ρεμπέτικο. O Γιώργος Νταλάρας ενώνει την ψυχή του φλαμένκο και του ρεμπέτικου, δύο μουσικές που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, υλοποιώντας έτσι ένα παλιό όνειρό του. Το συγκρότημα που φιλοξενεί, οι «Ronda Al Alba», αποτελείται από σημαντικούς χορευτές φλαμένκο, με επικεφαλής την Ρέγιες Μαρτίν, πρίμα τραγουδίστρια και χορεύτρια, μέλος του διάσημου συγκροτήματος του Χοακίν Κορτές, την χορεύτρια Νατάσα Ντέκα και τον κιθαρίστα Χουάν Γκονζάλες, οι οποίοι  μεταφέρουν το πάθος και την ένταση του φλαμένκο. O Στέλιος Βαμβακάρης, ερμηνεύει τα ρεμπέτικα τραγούδια κουβαλώντας τη μεγάλη παράδοση της οικογένειάς του.

Το δεύτερο μέρος κινείται σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια. Ο Γιώργος Νταλάρας μοιράζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σκηνή με την Μελίνα Ασλανίδου, σ’ ένα πρόγραμμα με πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της μακρόχρονης πορείας του στο τραγούδι, αλλά και με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...