“Από καρδιάς”

2002

Στις αρχές του καλοκαιριού, κυκλοφορεί ο διπλός δίσκος “Από καρδιάς”, με τη ζωντανή ηχογράφηση των εμφανίσεων στο Ζυγό. Η άνοιξη μας έφερε μαζί της και την Αρετούλα” έλεγε ο Γιώργος Νταλάρας στην έναρξη του προγράμματος του. Ενός προγράμματος κυριολεκτικά “από καρδιάς“, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, που με τη μεγάλη προσέλευση και τη θερμή συμμετοχή του στον κατάμεστο ΖΥΓΟ, οδήγησε στην παράταση των παραστάσεων.
Εκείνες λοιπόν, οι φορτισμένες συγκινησιακά βραδιές, όπου ο Γιώργος Νταλάρας κατέθετε στη σκηνή του ΖΥΓΟΥ την αγάπη, τη γνώση και το συναίσθημα του, δεν μπορούσαν παρά να αποτελέσουν πολύτιμο υλικό για την δημιουργία ενός διπλού CD που κυκλοφόρησε στις 25 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα CD με 34 αγαπημένα τραγούδια που περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς της μουσικής διαδρομής του Γιώργου Νταλάρα, καθώς και λαϊκά και ρεμπέτικα, που ερμηνεύει με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μελίνα Ασλανίδου. Συμμετέχει επίσης η Άννα Μπουρμά και η Αρετή Κετιμέ, με τη συγκινητική ερμηνεία της, σε ένα παραδοσιακό τραγούδι.

Τραγούδια όπως το “Μ’ ένα παράπονο“, “Μη μου λέτε γι’ αυτή“, “Amor-amor“, “Θα πιω απόψε το φεγγάρι“, “Το βουνό“, “Όποια και να ‘σαι“, “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου“, καθώς και άλλα, ζωντανεύουν ξανά σε αυτό το δίσκο.

 

Δείτε τις λεπτομέρειες του δίσκου

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...