Αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα από το Μουσικό Σχολείο Βόλου

2011

Τον ίδιο μήνα (28.2.2011) πραγματοποιείται στο Βόλο τιμητικό αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα από το Μουσικό Σχολείο Βόλου με την επιμέλεια του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Τίτλος του αφιερώματος ”Δεκαπέντε Έλληνες συνθέτες – Μια φωνή”.

Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε το παρών στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου μπροστά σε ένα κοινό που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του με την είσοδό του στο χώρο. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο τέλος, όταν ο Νταλάρας ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από το Μουσικό Σχολείο. Στο τέλος ανέβηκε στη σκηνή κι ευχαρίστησε όλους για τη συναυλία και ιδιαίτερα τα παιδιά του σχολείου για όλη την προσπάθειά τους. “Όσοι σκέφτονται ότι τα μουσικά σχολεία είναι άχρηστα, κάνουν άχρηστες σκέψεις“, ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια έκανε ένα βήμα πίσω ώστε να μας χαρίσουν το φινάλε οι μαθητές με το “Μη μου θυμώνεις μάτια μου”, ενώ ο ίδιος τους συνόδευσε στο τελευταίο ρεφραίν.

Η επιλογή των τραγουδιών εξαιρετική. Η ορχήστρα ξεπερνούσε επαγγελματίες. Οι τραγουδιστές – μαθητές άψογοι. Ό,τι έκαναν το έκαναν με πάθος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από το να σε τιμούν μικρά παιδιά. Κι αυτό το εισέπραξε ο τιμώμενος Γιώργος Νταλάρας.

 

https://www.ogdoo.gr/erevna/texni-texniki/moysiko-sxoleio-boloy-tragoydia-poy-agap

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...