Ο Γιώργος Νταλάρας τα τελευταία δύο χρόνια δίνει συναυλίες με Ρεμπέτικα τραγούδια σε όλα τα μεγάλα θέατρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Με μια επίλεκτη ομάδα μουσικών και τις εκλεκτές φωνές της Ασπασίας Στρατηγού, της Μαριάνας Κατσιμίχα και του Βασίλη Κορακάκη που ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος και το ηχόχρωμα των τραγουδιών του ρεμπέτικου.
Από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι την Στοκχόλμη, το Αμβούργο και το Άμστερνταμ, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει με την ψυχή του αυτή την
μουσική σε κατάμεστες αίθουσες.
Το ίδιο θερμή, η ανταπόκριση του τύπου και των μέσων επικοινωνίας.
Το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ όμως δεν σταματάει εδώ. Θα κάνει μια σημαντική στάση στην Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη, στη Θεσσαλονίκη που ξέρει καλά αυτά τα τραγούδια, στην Νίκαια που είναι η πατρίδα του και φυσικά στην Πάτρα που αγαπάει την καλή ελληνική μουσική.
Τραγουδούν: Ασπασία Στρατηγού , Μαριάννα Κατσιμίχα, Βασίλης Κορακάκης