Μια ”αξέχαστη” συναυλία στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος

2023

Tην Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, το καλοκαιρινό θέατρο Άλσος πλημμύρισε με μουσική, φως και κόσμο.  Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με 11 σολίστες μουσικούς και τους ταλαντούχους κι άξιους τραγουδιστές Ασπασία Στρατηγού και Αλέξανδρο Τζουγανάκη, τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων συνθετών καθώς και νεότερα τραγούδια που ήδη αγαπήθηκαν. Ο κόσμος που κατέκλυσε το Άλσος  υποδέχτηκε τους καλλιτέχνες με ενθουσιασμό. Έδειξε την αγάπη του τραγουδώντας συνεχώς μαζί τους και ζητώντας και τραγούδια εκτός προγράμματος. Ο Γιώργος Νταλάρας και οι συνεργάτες του δεν χάλασαν χατήρι. Επί τρεις συνεχόμενες ώρες ακούστηκαν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί κλασικά, με νέες ενορχηστρώσεις και διασκευές.

Ο Γιώργος Νταλάρας ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε ‘’σε δύσκολους καιρούς από εσάς παίρνουμε δύναμη. Το τραγούδι είναι παρηγοριά’’.

Με την συναυλία στο καλοκαιρινό θέατρο Άλσος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένας κύκλος soldout συναυλιών στην Ευρώπη και στην Αυστραλία.

Επόμενος σταθμός, στις 14 Νοεμβρίου, το θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» και οι εμφανίσεις με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη!

Ανακαλύψτε περισσότερα γεγονότα για τον Γιώργο Νταλάρα...