Ο Γιώργος Νταλάρας στην Κύπρο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ - Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ και άλλα τραγούδια

22/07/2021
21:00
Ο Γιώργος Νταλάρας στην Κύπρο
Γιώργος Νταλάρας

Επιτέλους ξαναρχίζουν οι εκδηλώσεις! Επιτέλους ο πολιτισμός ξαναβρίσκει το δρόμο του! Επιτέλους ο κόσμος ξαναμπαίνει στα θέατρα!

Λεμεσός, Αρχαίο θέατρο Κουρίου – 22 / 7 /2021

Λευκωσία, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών – 26 / 7 /2021

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος Έλληνας συνθέτης, ένας συνθέτης που σημάδεψε τα μουσικά δρώμενα του τόπου μας και του Ελληνισμού γενικότερα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λάγιο.

Μια παράσταση με έργα του Δημήτρη Λάγιου και με καλεσμένους τραγουδιστές τον Γιώργο Νταλάρα, την Υακίνθη Λάγιου, τον Δώρο Δημοσθένους, την Ασπασία Στρατηγού, τη Βιολέτα Ίκαρη και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση». Άνθρωποι που συνδέθηκαν με το έργο του Λάγιου ή επηρεάστηκαν από τις μελωδίες του.

Τραγούδια όπως το «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα», «Τί πάθος» «Πολλά δεν θέλει ο άνθρωπος», «Των Αθανάτων» αλλά και πολλά ακόμη θα ακουστούν τις μοναδικές αυτές βραδιές. Θα τραγουδήσουμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου συνθέτη.

Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει δεκαμελής ορχήστρα που αποτελείται από σπουδαίους σολίστ μουσικούς και με τη μουσική επιμέλεια του Βάσου Αργυρίδη.

Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων από την tickethour.com.cy , στο τηλέφωνο 77777040 και σε όλα τα ACS couriers

Share: